Γηροκομείο στα Χανιά: Συνελήφθη νοσηλευτής για συκοφαντική δυσφήμιση
Σε μήνυση προχώρησε το γηροκομείο στα Χανιά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνελήφθη ένας νοσηλευτής του γηροκομείου στα Χανιά αργά το βράδυ της Κυριακής (25.04.2021). Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, ο άνδρας οδηγήθηκε στο κρατητήριο ενώ αναζητούνται άλλοι 2 νοσηλευτές. Πάντως και οι 3 είναι προγραμματισμένο να καταθέσουν σήμερα στον εισαγγελέα.
Και τα 3 αυτά άτομα εργάζονται ακόμα στο γηροκομείο, ενώ έχουν εξαπολύσει κατηγορίες κατά συγκεκριμένης εργαζόμενης για τα τα βασανιστήρια. Συγκεκριμένα, ανέφεραν το όνομά της κάτω από δημοσίευμα στο ίντερνετ στο διαδίκτυο, σε σχόλιο. Ως αποτέλεσμα αυτού, η γυναίκα κατέθεσε μήνυση εναντίον τους για συκοφαντική δυσφήμιση.
Πρώην εργαζόμενη του γηροκομείου Χανίων, μίλησε στο Open και υπογράμμισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν στη δημοσιότητα καταγγελίες για τον συγκεκριμένο οίκο ευγηρίας. «Όλοι ξέρουν και κανείς δεν μιλάει, οι ηλικιωμένοι είναι φοβισμένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε επίσης: Γηροκομείο στα Χανιά: Αν είχαμε διαβάσει τότε τα μάτια τους, τώρα θα ήμασταν σοφότεροι
Οι συνεργασίες που ταλαιπωρούν Μαξίμου και ΠΑΣΟΚ, οι 10 γαλάζιοι στη νέα δικογραφία για ΟΠΕΚΕΠΕ και το απαγορευτικό για εκλογές
Τα «αγκάθια» που καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση - Πώς απαντάει στην κριτική για υποκλοπές, ΟΠΕΚΕΠΕ και ακρίβεια
Η ακρίβεια «τρώει» την αύξηση των 40 ευρώ στον κατώτατο μισθό - «Είναι ανεπαρκής και φτωχή»
Η ΟΣΥ δίνει και άλλες γραμμές στους ιδιώτες παρά τα πρόστιμα - Από την αρχή ο διαγωνισμός για τις κάμερες σε λεωφορεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




