Ένωση Χορευτών Δράμας «Πυρρίχιος»: Ο ποντιακός ελληνισμός θέλει Μουσείο Ποντιακού Ελληνισμού
Καλούμε την ΠΟΕ να επανέλθει στις καταστατικές της δεσμεύσεις και να στηρίξει τη δωρεά Φωτιάδη, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους
Θέση στο θέμα ίδρυσης Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού στο πρώην Στρατόπεδο «Παύλου Μελά», στη Θεσσαλονίκη πήρε, σήμερα, η Ένωση Χορευτών Δράμας «Πυρρίχιος» με αφορμή το δελτίο Τύπου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
Με ανακοίνωσή της η Ένωση δηλώνει ευθέως πως ο ποντιακός ελληνισμός θέλει Μουσείο Ποντιακού Ελληνισμού και πως στηρίζει τη δωρεά του ομότιμου καθηγητή Ιστορίας Κωνσταντίνου Φωτιάδη, ενώ καλεί την ΠΟΕ να επιστρέψει στις καταστατικές της δεσμεύσεις.
Διαβάστε περισσότερα στο pontosnews.gr
Διαβάστε ακόμη
Αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεσμεύτηκαν 500 εκατ. ευρώ - Το κόλπο με το πόθεν έσχες «λευκής κόλλας»
Παυλίδης στο ethnos.gr για τον σεισμό στο Λασίθι: «Εξελίσσεται ομαλά η μετασεισμική ακολουθία - Κατά πάσα πιθανότητα μικρό το ρήγμα»
Νεκρός εκατομμυριούχος κυνηγός στην Αφρική: Έψαχνε αντιλόπες και σκοτώθηκε από πέντε ελέφαντες
Κυλιόταν στο χαλί ενώ μιλούσε ο Τραμπ: Ο δίχρονος που έκλεψε την παράσταση στο Οβάλ Γραφείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



