Τροχαίο στο Περιστέρι: Κρίσιμη η κατάσταση του αστυνομικού μετά το χειρουργείο
Ο αστυνομικός υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο μετά το τροχαίο που είχε στη λεωφόρο Θηβών στο Περιστέρι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Mάχη για τη ζωή του δίνει ο 21χρονος ειδικός φρουρός που τραυματίστηκε σε τροχαίο στη λεωφόρο Θηβών στο Περιστέρι τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα. Ο νεαρός αστυνομικός βγήκε από το χειρουργείο, αλλά η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Το χειρουργείο του 21χρονου κράτησε αρκετές ώρες. Ο 21χρονος αστυνομικός θεωρείται πολυτραυματίας, καθώς φέρει πολλαπλά κατάγματα, τραύματα στα νεφρά, ενώ υπέστη ρήξη σπλήνας και ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.
Το τροχαίο στη Θηβών στο Περιστέρι
Ο νεαρός αστυνομικός, που υπηρετεί στην ομάδα ΔΡΑΣΗ, γύριζε στο σπίτι του τα ξημερώματα της Κυριακής όταν συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα που παραβίασε κόκκινο φανάρι και «καρφώθηκε» πάνω του.
Εντύπωση πάντως προκαλεί το ότι ο νεαρός έγινε «μπαλάκι» μεταξύ των νοσοκομείων. Συγκεκριμένα, στις 2:30 που έγινε το ατύχημα μεταφέρθηκε στο 251. Γύρω στις 7:30 τον μετέφεραν στο Ωνάσειο. Ωστόσο η «περιφορά» δεν σταμάτησε εκεί, αφού στις 12:30 σήμερα το μεσημέρι μεταφέρθηκε ως πολυτραυματίας στον Ευαγγελισμό.
Απάτη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Η 35χρονη είχε μηνυθεί από άλλη οργάνωση - Στο «φως» μηνύματα
Δύσκολες ώρες στη Ρόδο: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία - Πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμοι-«ποτάμια»
Δίκη για τα Τέμπη: Έξι μάρτυρες σήμερα - Τα έγγραφα της Κομισιόν που ζητά το δικαστήριο
Όταν άρματα μάχης των Ιταλών βούλιαξαν στους βάλτους – Με όσα τανκς κατέλαβαν οι Έλληνες πολέμησαν τους Γερμανούς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




