Ηράκλειo: 13χρονος φέρεται να βίασε και να βιντεοσκόπησε ανήλικη μπροστά σε άλλους
Κατηγορίες βαρύνουν σύμφωνα με πληροφορίες κι άλλους συνομηλίκους καθώς φέρεται να βρίσκονταν στο χώρο, χωρίς ωστόσο να συμμετέχουν στις ασελγείς πράξεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοκάρει το περιστατικό που φέρεται να εκτυλίχθηκε στο Ηράκλειο στις 2 Μαΐου και ταυτόχρονα «αγγίζει» πολύ λεπτές πτυχές καθώς εμπλεκόμενα πρόσωπα φέρεται να είναι ανήλικοι. Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, 13χρονος κατηγορείται για βιασμό καθώς φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος συνομήλικής του.
Ταυτόχρονα κατηγορίες βαρύνουν σύμφωνα με πληροφορίες κι άλλους συνομηλίκους καθώς φέρεται να βρίσκονταν στο χώρο, χωρίς ωστόσο να συμμετέχουν στις ασελγείς πράξεις. Η υπόθεση περιπλέκεται καθώς υπάρχει και η κατηγορία της πορνογραφίας, οπότε πιθανόν να εντοπίστηκε ύποπτο υλικό.
Συγγενικό πρόσωπο κατήγγειλε το περιστατικό το οποίο παίρνει το δρόμο της Δικαιοσύνης και η υπόθεση θεωρείται ιδιαίτερη λεπτή με βάση το γεγονός ότι όλοι οι «πρωταγωνιστές» είναι ανήλικοι. Τώρα πλέον οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις για το τι συνέβη τη συγκεκριμένα μέρα.
Για ποιους λόγους οι αγρότες δεν πάνε στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Η λίστα με τα αιτήματα
Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
Ηράκλειο: «Δεν είμαι καλά, θέλω να μιλήσω σε κάποιον» - Τα τελευταία λόγια του αγνοούμενου γιατρού
Απίστευτες εικόνες στην Ινδία: Οπαδοί βανδάλισαν το γήπεδο επειδή ο Μέσι εμφανίστηκε για ελάχιστα λεπτά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



