Απαγωγή 10χρονης: Εισαγγελική πρόταση για την «κοκκινομάλλα»
Κατά την πολύμηνη έρευνα της Ανακρίτριας δεν προέκυψε η εμπλοκή άλλων προσώπων στην υπόθεση ούτε βρέθηκε πορνογραφικό υλικό στην κατοχής της 34χρονης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Να παραπεμφθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο εισηγείται η εισαγγελέας για την 34χρονη, που κατηγορείται για την πολύκροτη υπόθεση αρπαγής 10χρονης, πέρσι τον Ιούνιο, στη Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, η κατηγορούμενη χορήγησε ναρκωτικές ουσίες στην ανήλικη και στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά, πριν την αφήσει ελεύθερη ύστερα από δύο 24ωρα παράνομης κράτησης. Κατά την πολύμηνη έρευνα της Ανακρίτριας δεν προέκυψε η εμπλοκή άλλων προσώπων στην υπόθεση ούτε βρέθηκε πορνογραφικό υλικό στην κατοχής της 34χρονης.
Η κατηγορούμενη παραμένει προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές. Για την παραπομπή της σε δίκη θα αποφανθεί με βούλευμα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Σε έξαρση η γρίπη: Ποιους «χτυπά» το στέλεχος Κ – Τι πρέπει να προσέχουμε, ποιοι κινδυνεύουν
«Είμαι ανοιχτός σε όλους τους ελέγχους»: Και τρίτος αγροτοσυνδικαλιστής ελέγχεται από την ΑΑΔΕ
Επιδεινώνεται ο καιρός: Καταιγίδες σήμερα, παγετός από αύριο - Ποιες περιοχές θα δουν χιόνι - Πρόγνωση Μαρουσάκη
Σερβία: 50 άτομα εισέβαλαν στο ρινγκ και ξυλοκόπησαν Έλληνα αθλητή - Απίστευτες εικόνες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




