Δύο σεισμοί κούνησαν Ήπειρο, Ιόνιο τα ξημερώματα
Δύο σεισμοί 4,2 και 4,4 Ρίχτερ αντίστοιχα, καταγράφηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης (15/1)🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια «ασθενή» σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, κατέγραψαν οι σεισμογράφοι στο Ιόνιο πέλαγος τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, γνωστοποίησε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου.
Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση που δημοσιοποίησε το Ινστιτούτο, ο σεισμός σημειώθηκε στις 03:11 σε σημείο που απέχει 291 χιλιόμετρα δυτικά της Αθήνας και 14 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοδυτικά του Αργοστολίου.
Ακολούθησε σεισμική δραστηριότητα και στην Ήπειρο, μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού, ο οποίος σημειώθηκε στις 03:25, εντοπίστηκε σε χώρο που απέχει 292 χιλιόμετρα δυτικά-βορειοδυτικά της Αθήνας και 13 χιλιόμετρα δυτικά της Πρέβεζας.
Η οικονομική εξίσωση γύρω από τα Στενά του Ορμούζ: Κερδίζει ή χάνει το Ιράν από τον αποκλεισμό;
Βγαίνει από τη φυλακή ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος - Τι αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών
Τραγικός επίλογος στην Κρήτη: Στον 33χρονο γιατρό που εξαφανίστηκε ανήκει η σορός που βρέθηκε
Το μεγάλο στοίχημα του Μασκ: Μπορεί ο αναβαθμισμένος υπερ-πύραυλος της SpaceX να πετύχει;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



