Βέροια: Επιχείρηση δίνει 300 ευρώ στους υπαλλήλους που εμβολιάζονται
Ο κ. Ζερβός, μίλησε στην «Ωρα Ελλάδος» γι αυτή την απόφαση, που βρήκε θετική απήχηση μεταξύ των εργαζομένων του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επιχειρηματίας στη Βέροια βρήκε τρόπο να πείσει τους εργαζόμενούς του να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια «ασπίδα ανοσίας» από τον κορονοϊό στον χώρο εργασίας. Ο Σπύρος Ζερβός, ιδιοκτήτης ΚΤΕΟ στη Βέροια πριμοδοτεί με 300 ευρώ όσους υπαλλήλους του επιλέξουν να εμβολιαστούν, δίνοντάς τους έτσι εξτρά κίνητρο, πέραν της ατομικής ευθύνης που πρέπει να επιδεικνύει ο κάθε πολίτης.
Ο κ. Ζερβός, μίλησε στην «Ωρα Ελλάδος» γι αυτή την απόφαση, που βρήκε θετική απήχηση μεταξύ των εργαζομένων του. «Επενδύω έτσι δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον στην εταιρεία. Εχω 15 εργαζόμενους» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ζερβός.
Διαβάστε ακόμη
Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



