Χαλάνδρι: Σε κατάσταση αμόκ ηλικιωμένος πυροβολούσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του
Ο 82χρονος πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές στον αέρα άνδρας με καραμπίνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε κατάσταση αμόκ ηλικιωμένος στο Χαλάνδρι βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του το βράδυ της Κυριακής και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τρόμο στους περίοικους και να αναστατωθεί ολόκληρη η γειτονιά.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ενώ ο 82χρονος πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές στον αέρα με καραμπίνα.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Αστυνομίας και ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με τον άνδρα, ο οποίος, ωστόσο, ήταν ανένδοτος. Οι διαπραγματεύσεις διήρκεσαν για αρκετή ώρα και τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον ακινητοποιήσουν.
Από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ενώ διενεργείται έρευνα για τους ακριβείς λόγους που οδήγησαν τον ηλικιωμένο σε αυτή την πράξη.
Πανελλήνιες 2021: Οι απαντήσεις στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας
Προνόμια εμβολιασμένων: Έρχεται η νομοθετική ρύθμιση για τις διευκολύνσεις
Τσικούρης για Έρικσεν: Συγκοπτικό επεισόδιο που πιθανότατα συνδέεται με τη «νόσο της Νάξου»
Συνέδριο Γονιμότητας: Ακυρώθηκε έπειτα από τις αντιδράσεις για το σεξιστικό σποτ
Κρίσιμο τετ α τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν… με το βλέμμα στον Μπάιντεν
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
Επίδομα θέρμανσης: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Οι δικαιούχοι
Τέλος τα social media για τα παιδιά από σήμερα στην Αυστραλία - Οι ειδικοί προειδοποιούν για «πολλά λάθη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




