Σέριφος: Απειλή για βόμβα στο SPEEDRUNNER 3 - Κατέβασαν τους επιβάτες
Το πλοίο εκτελεί δρομολόγιο Σίφνος - Πειραιάς και έχει 245 επιβάτες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Σερίφου έπειτα από απειλή για βόμβα στο πλοίο SPEEDRUNNER 3. Το πλοίο εκκενώθηκε άμεσα και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν στο λιμάνι προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος από το Λιμενικό.
Το πλοίο πραγματοποιούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τη Μήλο με προορισμό τον Πειραιά. Στο SPEEDRUNNER 3 επέβαιναν 245 άτομα, τα οποία περιμένουν στο λιμάνι μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έπειτα από έλεγχο του Λιμενικού διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει κίνδυνος για βόμβα και το πλοίο άμεσα αναμένεται να συνεχίσει το δρομολόγιο με προορισμό τον Πειραιά.


Διαβάστε ακόμη
Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



