Σέριφος: Απειλή για βόμβα στο SPEEDRUNNER 3 - Κατέβασαν τους επιβάτες
Το πλοίο εκτελεί δρομολόγιο Σίφνος - Πειραιάς και έχει 245 επιβάτες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Σερίφου έπειτα από απειλή για βόμβα στο πλοίο SPEEDRUNNER 3. Το πλοίο εκκενώθηκε άμεσα και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν στο λιμάνι προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος από το Λιμενικό.
Το πλοίο πραγματοποιούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τη Μήλο με προορισμό τον Πειραιά. Στο SPEEDRUNNER 3 επέβαιναν 245 άτομα, τα οποία περιμένουν στο λιμάνι μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έπειτα από έλεγχο του Λιμενικού διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει κίνδυνος για βόμβα και το πλοίο άμεσα αναμένεται να συνεχίσει το δρομολόγιο με προορισμό τον Πειραιά.


Διαβάστε ακόμη
Επέκταση του πολέμου: Ο Τραμπ δεν αποκλείει να στείλει χερσαίες δυνάμεις στο Ιράν - Σε καθεστώς εκκένωσης το Ακρωτήρι Κύπρου
Νέες απειλές Τραμπ κατά του Ιράν: Το μεγάλο κύμα δεν έχει έρθει ακόμα - Τους καταστρέφουμε
Πανικός στα πρατήρια καυσίμων της Αττικής μετά τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή - Εξαντλείται η απλή αμόλυβδη
Ντουμπάι: Πώς τα ιρανικά drones τέλειωσαν το πάρτι για μεγαλοστελέχη επιχειρήσεων και influencers - «Ήταν εντελώς απροετοίμαστοι»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



