Λευτέρης Λαζάρου: Ο ελληνισμός του Πόντου είναι αξιοθαύμαστος
Θέλω να αφήσω το αποτύπωμά μου όχι μόνο ως μάγειρας, αλλά και ως άνθρωπος, είπε στην Αγαθή ΧατζήΓια τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου η κουζίνα είναι ο φυσικός του χώρος και η μαγειρική τρόπος να εκφράζεται. Για να κατανοήσετε τι σημαίνει το φαγητό για τον σπουδαίο Έλληνα σεφ μπορείτε εκτός από το να γευτείτε τα πιάτα του, απλά να τον ακούσετε να μιλάει για τις συνταγές του. Αυτό ακριβώς συνέβη στη δική μου περίπτωση.
Διαβάστε περισσότερα στο PontosNews
Διαβάστε ακόμη
Μητσοτάκης: Προκλητική, παράνομη και ανεπίτρεπτη η στάση της νέας προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας
«Διπρόσωπος» ο καιρός: Έρχονται καταιγίδες και μετά 35άρια - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Αλεξιπτωτιστές έμειναν στην ιστορία - Για πρώτη φορά πέρασαν από τη Γέφυρα του Λονδίνου με 246 χλμ/ώρα
Μαρίνα Σάττι: Τι είπε για τα χασμουρητά στη συνέντευξη Τύπου – «Ίσως χαζομάρα μου»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr