Κρήτη: Στο νοσοκομείο δύο παιδιά έπειτα από επιπλοκές του κορονοϊού - Το φλεγμονώδες σύνδρομο
Πρόκειται για ένα 5χρονο αγόρι και ένα 14χρονο κορίτσι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε καλή κατάσταση είναι τα δύο παιδιά που νοσούν με κορονοϊό και που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, μετά από επιπλοκές που παρουσίασαν.
Το σύνδρομο που εμφάνισαν
Πρόκειται για ένα 5χρονο αγόρι και ένα 14χρονο κορίτσι, τα οποία σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη, παρουσίασαν το φλεγμονώδες σύνδρομο, που έχει διαπιστωθεί ότι εμφανίζουν παιδιά, λίγες ημέρες μετά τη νόσησή τους από κορονοϊό.
Ο κ. Χαλκιαδάκης έκανε λόγο για σοβαρές επιπλοκές, οι οποίες όμως αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου και τα παιδιά εμφανίζουν αισθητή βελτίωση στην υγεία τους.
Πανελλήνιες 2021: Οι απαντήσεις στην Ιστορία, τη Φυσική και την Οικονομία
Καιρός – Καύσωνας: Μέχρι πότε θα διαρκέσει, πού θα σημειωθούν 40αρια
Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία: Τα προσχέδια και το σενάριο ανταλλαγής του Ντονμπάς με αντάλλαγμα 800 δισ.
Τέμπη: Εξελίξεις στη δίκη για τα χαμένα βίντεο - «Η Interstar ομολόγησε ότι έγιναν διαγραφές»
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




