Μήνυση από Παμμακεδονική Συνομοσπονδία για τις Πρέσπες (vid)
Στη μήνυση γίνεται αναφορά τόσο στη συνέντευξη του πρώην υπουργού Εξωτερικών στο OPEN TV και την Έλλη Στάη όσο και των αναρτήσεων Καμμένου στο Twitter🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου μηνυτήρια αναφορά για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε «κατά παντός υπευθύνου ο οποίος εμπλέκεται στην Συμφωνία των Πρεσπών και έχει διαπράξει τα αδικήματα της δωροληψίας πολιτικών προσώπων, παθητικής και ενεργητικής δωροδοκίας και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα».
Ακόμη η Συνομοσπονδία ζητά να ερευνηθεί εάν όντως ο Πάνος Καμμένος πράγματι στο θυελλώδες υπουργικό συμβούλιο της 17ης Οκτωβρίου είχε πράγματι καταγγείλλει δωροδικίες ή δωροληψίες βουλευτών, ενεργητική ή παθητική δωροδοκία Ελλήνων βουλευτών ή και Σκοπιανών.
Σύμφωνα με τη Συνομοσπονδία στην περίπτωση που δεν έχει σημειωθεί αυτό το αδίκημα τότε θα πρέπει να διερευνηθεί εάν ο Πάνος Καμμένος διέπραξε το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης κατά του Νίκου Κοτζιά για τον προσπορισμό πολιτικού οφέλους.
Τέλος ζητούν τη δημοσιοποίηση της επιστολής παραίτησης Κοτζιά. Ακόμη στη μήνυση γίνεται αναφορά τόσο στη συνέντευξη του πρώην υπουργού Εξωτερικών στο OPEN TV και την Έλλη Στάη όσο και των αναρτήσεων Καμμένου στο Twitter.
Δείτε το βίντεο του OPEN TV
Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο του κόμμα ο Τσίπρας - «Τώρα είναι η ώρα»
Το πώς θα θεραπεύσουμε τον καρκίνο είναι το απόλυτο ερώτημα: Γνωρίστε τον ειδικό που λέει ότι μπορούμε να τον… ξεγελάσουμε
Ουρές, ξύλο, δακρυγόνα: Χάος σε Αμερική και Ευρώπη για... ένα ρολόι 400 ευρώ
Κι όμως: Ποια ζώα στη φύση «φτιάχνονται» με αλκοόλ και μανιτάρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



