Εμβόλιο: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους έφηβους 15 έως 17 ετών
Το ραντεβού μπορεί να κλείνεται και μέσω ΚΕΠ ή σε φαρμακεία, αρκεί ο γονέας να προσκομίσει ταυτοποιητικά στοιχεία δικά του και του παιδιού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Οι έφηβοι ηλικίας 15 έως 17 ετών παίρνουν σειρά για τον εμβολιασμό, καθώς σήμερα, Πέμπτη 15 Ιουλίου, ανοίγει η πλατφόρμα.
Από σήμερα λοιπόν, οι έφηβοι θα θα μπορούν μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr να κλείσουν το δικό τους ραντεβού για εμβολιασμό με το σκεύασμα των Pfizer/BioNTech.
Οπως ενημέρωσε ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, το ραντεβού θα δύναται να κλείσει οποιοσδήποτε από τους δύο γονείς, αρκεί να ανήκει στην ίδια οικογενειακή μερίδα με το παιδί.
Το ραντεβού μπορεί να κλείνεται και μέσω ΚΕΠ ή σε φαρμακεία, αρκεί ο γονέας να προσκομίσει ταυτοποιητικά στοιχεία δικά του και του παιδιού.
Τα παιδιά θα πρέπει να προσέρχονται στα εμβολιαστικά κέντρα συνοδευόμενα από τον γονέα ή τον κηδεμόνα τους.
Η πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου, από την πλευρά της, επισήμανε ότι η εμφάνιση της μετάλλαξης Δέλτα έχει μετακινήσει το ενδιαφέρον για την επιδημία στις μικρότερες ηλικίες και τόνισε πως τα επόμενα επιδημικά κύματα θα εξαρτώνται από τις μεταλλάξεις που θα μεταδίδουν τα άτομα νεαρής ηλικίας στους ανεμβολίαστους.
Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Πώς φτάσαμε στην αναδίπλωση της Δόμνας μετά τη δήλωση για απολύσεις
Άλιμος: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι σε ανήλικο - Συνέλαβαν 9 άτομα
Στο τραπέζι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των εκπαιδευτικών – Τα σενάρια, από τι θα εξαρτηθεί
Νέα μέτρα: Στο Λιμενικό ο έλεγχος της επιβίβασης στα πλοία – Η απόφαση Πλακιωτάκη
Οι συνεργασίες που ταλαιπωρούν Μαξίμου και ΠΑΣΟΚ, οι 10 γαλάζιοι στη νέα δικογραφία για ΟΠΕΚΕΠΕ και το απαγορευτικό για εκλογές
Τα «αγκάθια» που καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση - Πώς απαντάει στην κριτική για υποκλοπές, ΟΠΕΚΕΠΕ και ακρίβεια
Η ακρίβεια «τρώει» την αύξηση των 40 ευρώ στον κατώτατο μισθό - «Είναι ανεπαρκής και φτωχή»
Η ΟΣΥ δίνει και άλλες γραμμές στους ιδιώτες παρά τα πρόστιμα - Από την αρχή ο διαγωνισμός για τις κάμερες σε λεωφορεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




