Σέρρες: Παιδιά δραπέτευσαν από ίδρυμα για να βρουν τους γονείς τους
Η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας περιγράφει πώς κατάφερε αυτή και τα τρία αδέρφια της να βγουν από το κέντρο αποκατάστασης πάνω στο δρόμο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανένα εργαζόμενο.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Στον δρόμο πηδώντας τα κάγκελα και τα παράθυρα βρέθηκαν την Τετάρτη τα 4 μικρά παιδιά οικογένειας στις Σέρρες. Τα μικρά παιδιά είδε μόνα τους όπως ισχυρίζεται πάνω στο οδόστρωμα η μητέρα τους η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της, καθώς θεωρούσε πως το κέντρο αποκατάστασης φυλάσσεται και τα παιδιά δεν είναι εύκολο να βγουν έξω από το ίδρυμα.
Οι γονείς αναρωτιούνται τι θα γινόταν στην περίπτωση ατυχήματος και ποιος θα αναλάμβανε την ευθύνη, επισημαίνοντας πως είχαν ενημερώσει τους υπευθύνους του ιδρύματος πως τα παιδιά θα προσπαθούσαν να το σκάσουν καθώς θέλουν να επιστρέψουν στην οικογένειά τους.
Η κυρία Α.Ζ. έχασε την επιμέλεια των παιδιών της μετά από καταγγελίες, με τον εισαγγελέα Σερρών να αποφασίζει τα παιδιά να φιλοξενηθούν σε ίδρυμα καθώς το οικογενειακό περιβάλλον δεν είναι το κατάλληλο για να μεγαλώσουν.
Η μητέρα όπως υποστηρίζει κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να τους ενημερώσει πως τα παιδιά βγήκανε από το ίδρυμα, ενώ παρότι όπως ισχυρίζεται χτύπησε το κουδούνι δεν της άνοιξε κανείς, ούτε κανείς ενδιαφέρθηκε για το που ήταν τα παιδιά τόση ώρα που έλειπαν από το ίδρυμα.

Η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας μιλά στην κάμερα του Δίκτυο τηλεόραση για το πώς κατάφερε αυτή και τα τρία αδέρφια της να βγουν από το κέντρο αποκατάστασης πάνω στο δρόμο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανένα εργαζόμενο.
ΑΠΘ: Χωρίς δομή διαχείρισης περιστατικών σεξουαλικής κακοποίησης έξι μήνες μετά τις καταγγελίες
Εμβόλιο: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους έφηβους 15 έως 17 ετών
Καιρός: Επελαύνει ο καύσωνας σε όλη τη χώρα – Έως 40 βαθμούς η θερμοκρασία
Πηγή: diktyotv.gr
Επέκταση του πολέμου: Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν ότι θα εκτοξεύσουν πυραύλους την Κύπρο - Νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Βηρυτό
Ποιες αποφάσεις «κλείδωσαν» στην Αθήνα μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Ανάλυση: Τι σημαίνει ότι «το Ιράν δεν είναι Βενεζουέλα» - Η δύσκολη επόμενη μέρα στην Τεχεράνη
Κολωνός: Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε βάρος του συντρόφου της 31χρονης - Δεν ήταν έγκυος, είχε κίρρωση του ήπατος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



