Ιδρύεται σωματείο για διανομείς στα Χανιά
Η ιδέα για τη σύσταση σωματείου «γεννήθηκε», μετά τον θανατηφόρο τραυματισμό δύο διανομέων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη σύσταση σωματείου, μέσα από το οποίο θα προωθήσουν εργασιακά θέματα καθώς και ζητήματα ασφάλειας και προστασίας των εργαζομένων του κλάδου προχωρούν οι διανομείς που εργάζονται σε επιχειρήσεις φαγητού και καφέ στα Χανιά.
Η δημιουργία του σωματείου βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης που είχαν το πρωί της Κυριακής στο Εργατικό Κέντρο Χανίων εργαζόμενοι στον τομέα της διανομής με το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου.
Η ιδέα για τη σύσταση σωματείου «γεννήθηκε», μετά τον θανατηφόρο τραυματισμό δύο διανομέων κατά την ώρα της εργασίας τους μέσα σε διάστημα 17 ημερών στα Χανιά.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιάννης Μανωλικάκης, «άμεσα θα προωθήσουμε τις διαδικασίες για τη σύνταξη και έγκριση του καταστατικού για την δημιουργία του σωματείου. Ωστόσο δεν αρκεί αυτό. Απαιτείται και η αλλαγή νοοτροπίας των ίδιων των εργαζομένων στον τομέα της διανομής. Ξέρομε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στον κλάδο ωστόσο και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί κυρίως σε ότι αφορά την οδηγική τους συμπεριφορά. Υπάρχει πίεση αλλά πάνω από όλα προέχει η ασφάλεια».
Μάχη σε διάσπαρτα μέτωπα στη Δυτική Αττική: Συνεχείς αναζωπυρώσεις - Συναγερμός για 3 νέες φωτιές - Live ενημέρωση
Τα ερωτήματα για την τραγωδία με τα ελικόπτερα στην Ψάθα και ο ρόλος του συντονιστή - Στο επίκεντρο οι επικοινωνίες
Αδιανόητο: Λεηλάτησαν αυτοκίνητα πυροσβεστών που επιχειρούσαν στις φωτιές - Πήραν ακόμα και τις ζάντες
Μην τα αφήνετε πίσω: Πάνω από 160 ζώα διασώθηκαν στα πύρινα μέτωπα - Έκκληση για φιλοξενίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



