Καύσωνας - Θεσσαλονίκη: Σκουπίδια μόνο τις βραδινές ώρες
Τα μέτρα για την προστασία των πολιτών από τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κάλεσμα στους πολίτες να κατεβάζουν τα σκουπίδια τους σε καλά κλεισμένες σακούλες και μόνο τις βραδινές ώρες για όσο διάστημα διαρκέσει ο καύσωνας, απευθύνει ο δήμος Θεσσαλονίκης.
Τα μέτρα τα οποία έχει ενεργοποιήσει η δημοτική αρχή για την προστασία των πολιτών από τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες θα παραμείνουν σε ισχύ τουλάχιστον έως τη Δευτέρα, 2 Αυγούστου.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη διάθεση του κοινού εξακολουθούν να βρίσκονται, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, κλιματιζόμενες αίθουσες στα ΚΑΠΗ που βρίσκονται στις οδούς Χαράλαμπου Μούσχου 9 ('Ανω Πόλη), Γρηγορίου Λαμπράκη 42 και Αλεξανδρείας 27, στο φουαγιέ του δημαρχείου Θεσσαλονίκης και στο ισόγειο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής, Αγγελάκη 13.
Παράλληλα, η δομή αστέγων της οδού Ανδρέου Γεωργίου 13 (τηλ. 2310-528811) βρίσκεται σε διαρκή λειτουργία, ενώ η δημοτική αστυνομία συνεχίζει να επισκέπτεται πάρκα και σημεία όπου παρατηρείται συγκέντρωση πολιτών και κυρίως ηλικιωμένων ώστε να τους ενημερώνουν για τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθούν και όπου απαιτείται προσφέρουν νερά.
Καύσωνας: Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο μετά την πρόταση Τσίπρα για αργία τη Δευτέρα
Μετάλλαξη Δέλτα – Τούντας: Θα θρηνήσουμε και παιδιά – Μεταδοτική όσο η ανεμοβλογιά
Έγκλημα στη Δάφνη: Σκότωσε τη σύζυγό του και παραδόθηκε
Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε σε ηλικία 13 ετών να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης την ημέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



