Σεισμός στη Νίσυρο - 5,3 Ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί για 3η φορά σε λίγες ώρες
Είχαν προηγηθεί άλλες δύο σεισμικές δονήσεις, 4,7 και 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε στις 07:31 στον θαλάσσιο χώρο ανοικτά της Νισύρου, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιοποίησε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το οποίο χαρακτηρίζει «ισχυρό» τον συγκεκριμένο σεισμό.
Το επίκεντρο της νέας δόνησης εντοπίστηκε στον θαλάσσιο χώρο 22 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά της πόλης της Νισύρου, διευκρίνισε το Ινστιτούτο.
Είχαν προηγηθεί άλλες δύο σεισμικές δονήσεις, 4,7 και 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, στις 22:57 του Σαββάτου και στις 02:25 σήμερα Κυριακή, αντίστοιχα 26 και 27 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά του νησιού. Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.
Καιρός - Καύσωνας: Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος - Έντονο το αίσθημα δυσφορίας στα αστικά κέντρα
Ολυμπιακοί Αγώνες 2021- Κατάθεση ψυχής από Ιακωβίδη: «Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση»
Γιατί το Ιράν επιμένει να συμπεριληφθεί ο Λίβανος στις συνομιλίες για εκεχειρία - Ο ρόλος της Χεζμπολάχ
Συγκλονισμένη η διοικήτρια του Καραμανδάνειου για το 10 μηνών βρέφος που κακοποιήθηκε - «Να μη μείνουμε σιωπηλοί»
Σιωπηρή απειλή στα έγκατα της Ιαπωνίας: «Ξυπνάει» το υπερηφαίστειο που είχε αφανίσει προϊστορικό πολιτισμό
Ασύλληπτο περιστατικό: Κλέβει τσάντα με αυγό Fabergé αξίας εκατομμυρίων ευρώ και την δίνει για τη δόση του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



