Πεδίον του Άρεως: Συνελήφθη 27χρονος για εμπρησμό
Σύλληψη 27χρονου για εμπρησμό στο Πεδίον του Άρεως - Ανακρίνεται στην Κρατική Ασφάλεια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη σύλληψη ενός νεαρού προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ethnos.gr, ανακρίνεται στην Κρατική Ασφάλεια. Κατηγορείται για εμπρησμό στο Πεδίον του Άρεως και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη. Πρόκειται για Αφγανό, ο οποίος κατά δήλωσή του είναι 27 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας προσπάθησε να βάλει φωτιά σε ξερά χόρτα και τότε άνδρες των ΜΑΤ τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.
Πατούλης: Ανησυχητικό γεγονός - Δεύτερη απόπειρα εμπρησμού στην καρδιά της Αθήνας
Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης χαρακτήρισε ιδιαίτερα «ανησυχητικό και θλιβερό» το γεγονός της δεύτερης απόπειρας εμπρησμού στην καρδιά της Αθήνας, υπογραμμίζοντας πως «οφείλουμε να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και να προβαίνουμε σε καταγγελία κάθε ύποπτης κίνησης. Σε αυτό το πλαίσιο έχω δώσει εντολή σε όλα τα αρμόδια στελέχη της Περιφέρειας να είναι σε διαρκή επιφυλακή, προκειμένου να προλαμβάνονται έγκαιρα ανάλογα φαινόμενα».
Έφυγε από τη ζωή ο Άκης Τσοχατζόπουλος
Συγκλονιστική καταγγελία στο ethnos.gr για αστυνομική αυθαιρεσία σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας
Κορονοϊός: 3.076 κρούσματα, 22 θάνατοι, 337 διασωληνωμένοι
Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε σε ηλικία 13 ετών να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης την ημέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



