Χανιά: Σοκάρει ο βιασμός 19χρονου ΑμΕΑ - Κατηγορούνται και δύο ιερείς
Οι Αρχές ερευνούν την εμπλοκή δύο ιερέων και ενός τρίτου ατόμου στην υπόθεση της κακοποίησης και του βιασμού 19χρονου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Η υπόθεση της κακοποίησης και του βιασμού 19χρονου στα Χανιά της Κρήτης παίρνει νέα τροπή, καθώς οι Αρχές ερευνούν την εμπλοκή δύο ιερέων και ενός τρίτου ατόμου.
Σύμφωνα με το Flashnews.gr, οι έρευνες έχουν προχωρήσει, έχουν συλλεχθεί αρκετά στοιχεία και σύντομα θα κληθούν τρία άτομα για εξέταση, τα οποία φέρονται να σχετίζονται με την εξαφάνιση του νεαρού την ημέρα που θα εμφανιζόταν στο δικαστήριο. Πρόκειται για ένα ιερωμένο και μία γυναίκα και έναν ακόμα ηλικιωμένο, συγγενείς του νεαρού, οι οποίοι ερευνώνται για το αν κράτησαν παράνομα τον νεαρό και βιαιοπράγησαν σε βάρος του.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Flashnews.gr, υπάρχουν επιπλέον στοιχεία για τρία άτομα, μεταξύ αυτών ο ιερωμένος που ενδέχεται να συμμετείχε στην παράνομη κράτηση, ακόμα ένας ιερωμένος και ένα τρίτο άτομο, τα οποία θα κληθούν να εξεταστούν για το ενδεχόμενο να έχουν τελέσει το αδίκημα του βιασμού στον 19χρονό νεαρό.
Μάλιστα, από τις έρευνες της Αστυνομίας, έχει βρεθεί και ο χώρος που έγιναν οι πράξεις αυτές, ενώ ο φάκελος της υπόθεσης έχει ήδη δοθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, οι οποίες τις επόμενες ημέρες θα καλέσουν σε εξέταση τους εμπλεκομένους για να αποφασίσουν αν θα απαγγελθούν κατηγορίες ή όχι.
«Ποια είναι η Μαλάλα» είπαν οι Ταλιμπάν και την πυροβόλησαν στο κεφάλι
Βάσεις 2021: Τα κυριότερα χαρακτηριστικά – Η πορεία των Ιατρικών και των Νομικών σχολών
Εμβόλιο – Ιαπωνία: Δύο θάνατοι μετά από εμβολιασμό με Moderna
«Μου ζήτησαν 12.000 ευρώ για δωρεάν φάρμακα»: Σοκάρουν οι καταγγελίες για την κλινική στη Θεσσαλονίκη
Νέο σκάνδαλο με ευρωπαϊκές επιδοτήσεις στην Ελλάδα: «Μαϊμού» βιολογικά και κοπάδια «φαντάσματα»
Γιγαντιαία απάτη στην ΕΕ: Πουλούσαν ανακατασκευασμένα κινητά για καινούργια - Ζημιά πάνω από 300 εκατ. ευρώ
AI vs IKEA: Τι έγινε όταν έβαλαν την Τεχνητή Νοημοσύνη να συναρμολογήσει τα έπιπλα που κανείς μας δεν μπορεί;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



