Κορονοϊός: Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου νεογνό 28 ημερών
Μωρό μόλις 28 ημερών νοσηλεύεται στη Μονάδα Νεογνών του Βενιζελείου Νοσοκομείου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα μωρό 28 μόλις ημερών νοσηλεύεται με κορονοϊό στη Μονάδα Νεογνών του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης. Το κοριτσάκι εισήχθη με συμπτώματα της covid-19 το περασμένο Σάββατο 28 Αυγούστου στο νοσηλευτικό ίδρυμα και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στη μονάδα.
Σύμφωνα με το cretalive, θετική στον κορονοϊό είναι και η μητέρα του μωρού. Η κατάσταση της υγείας του νεογέννητου χαρακτηρίζεται καλή από τους γιατρούς.
Τέσσερα παιδιά στην κλινική covid
Όπως αναφέρει το cretalive, στην κλινική covid του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται τέσσερα παιδιά. Όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Αυγούστου, η κατάσταση της 36χρονης εγκύου που παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Βενιζελείου είναι σοβαρή, λόγω της βαριάς αναπνευστικής ανεπάρκειας που της έχει προκαλέσει η covid-19.
Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης ένα βήμα πριν ανακοινώσει τις αποφάσεις του
Σχολεία: Πώς θα επιστρέψουν οι μαθητές - Πότε θα κλείνουν τμήματα
Ερντογάν: Λόγω της Μεγάλης Νίκης το 1922 ο εχθρός ρίχτηκε στη θάλασσα της Σμύρνης
Ρούμπεν Σεμέδο: Το σκοτεινό μονοπάτι της ψυχής του
Αρνείται κάθε εμπλοκή για τον Παναγιωτάκη η Μουρτζούκου και προχωρά σε σοκαριστικό ισχυρισμό: «Δεν ταιριάζει στο μοτίβο δολοφονιών»
Εντυπωσιακές εικόνες από τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο Παρίσι, για την Ημέρα της Βαστίλης
Άνοιξαν οι αιτήσεις για το voucher των 750 ευρώ μέσω της ΔΥΠΑ – Πώς θα κάνετε αίτηση
Έρευνα της ΕΕ για το TikTok – Το Πεκίνο αρνείται παράνομη αποθήκευση δεδομένων χρηστών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr