Ρόδος: Προσωρινά κρατούμενος ο 23χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 19χρονης
O 23χρονος υπέστη ξυλοδαρμό από συγκρατούμενούς του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέως Υπηρεσίας ο 23χρονος που κατηγορείται για βιασμό από κοινού με τον 20χρονο κατηγορούμενο για την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, μιας 19χρονης κοπέλας.
Μετά την άγρια δολοφονία, την 18η Νοεμβρίου 2018 της 21χρονης φοιτήτριας του τμήματος Μεσογειακών σπουδών, ο 19χρονος , βίασε την 1η Δεκεμβρίου 2018 μαζί με τον 23χρονο, την 19χρονη.
Ο 23χρονος, όπως αναφέρει η εφημερίδα «δημοκρατική» ισχυρίστηκε ότι η ομολογία του δόθηκε κάτω από το καθεστώς αστυνομικής βίας.
Αστυνομική πηγή διέψευσε τον ισχυρισμό του, επισημαίνοντας ότι ο 23χρονος υπέστη πράγματι ξυλοδαρμό αλλά από συγκρατούμενούς του στα κρατητήρια του Α.Τ Ρόδου και κινήθηκε άμεσα η διαδικασία προστασίας του.
Συνοδευόμενος από το συνήγορο που του διόρισε το Πρωτοδικείο Ρόδου, ο 23χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται ως απολύτως αβάσιμες, ανυπόστατες και στηριζόμενες μόνον σε μεθοδευμένες κινήσεις.
Χωρίς αποκωδικοποιητή: Η τιμή στη νέα πλατφόρμα Αλαφούζου και οι εκπλήξεις που φέρνει
Βίντεο ντοκουμέντο από τον Άγιο Παντελεήμονα: Άγνωστοι επιτέθηκαν με μολότοφ σε καφετέρια
Βιβλική καταστροφή Νεπάλ: 160 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες - Ερευνάται αν προκλήθηκαν από κατάρρευση παγετώνα
Θρίλερ με 46χρονο Γάλλο που ταξίδευε με βαν από Πάτρα για Μπάρι - Μετέφερε πυραύλους Akeron
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



