Ενότητες στο άρθρο: 📌 Κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη (31/10)
Νέος μεγάλος σεισμός στη Ζάκυνθο
Νέα ισχυρή σεισμική δόνηση ταρακούνησε την Ζάκυνθο το απόγευμα της Τρίτης (30/10)🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά ανοιχτά της Ζακύνθου, δημιουργούντας μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους του νησιού.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ίνστιτούτο του Αστεροκοσκοπείου Αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού ήταν στο θαλάσσιο χώρο 41 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ζακύνθου και είχε εστιακό βάθος μόλις 10 χιλιόμετρα.
Κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη (31/10)
Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, για τρίτη ημέρα, τα σχολεία της Ζακύνθου, με απόφαση του δημάρχου, Παύλου Κολοκοτσά, μετά τη νέα σεισμική δόνηση.
Πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων αναφέρουν ότι ο σεισμός έγινε αισθητός στον Πύργο και την Κεφαλονιά.
Διαβάστε ακόμη
Αγροτική πανστρατιά στη Νίκαια: Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα στη σύσκεψη των μπλόκων - «Είμαστε όλοι μαζί, δεν πάμε στο Μαξίμου για τσάι»
Αποκάλυψη BBC για τα «μωρά των Βίκινγκ»: Βιομηχανία 2 δισ. δολαρίων πίσω από τον Δανό δότη σπέρματος
Αποζημίωση 40 εκατ. από την Johnson & Johnson: Δικαιώθηκαν γυναίκες για το καρκινογόνο βρεφικό ταλκ
Κύπρος: 23χρονος κρατούμενος έβαλε τέλος στη ζωή του - «Βαρόνοι» των Κεντρικών Φυλακών τον χρησιμοποιούσαν ως σκλάβο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



