Κρήτη: Νοσηλευτής απείλησε με μαχαίρι δύο γυναίκες - Είχε μαζί τους παράλληλο δεσμό
Στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον 54χρονο ο οποίος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Δικαστήριo🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με «πρωταγωνιστή» έναν νοσηλευτή δημόσιου νοσοκομείου που απείλησε με μαχαίρι δύο γυναίκες με τις οποίες είχε παράλληλο δεσμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή όταν η σύντροφος του 54χρονου νοσηλευτή διαπίστωσε πως υπήρχε άλλη μία γυναίκα στην ζωή του αγαπημένου του. Η σύντροφός του συνάντησε την άλλη γυναίκα και αποφάσισαν να πάνε σπίτι του για να τον αντιμετωπίσουν.
Μόλις ο 54χρονος είδε και τις δύο γυναίκες μαζί ξεκίνησε ο καυγάς ο οποίος φαίνεται να… ξέφυγε. Μία από τις γυναίκες έφυγε από το σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία ενώ η σύντροφός του δεν πρόλαβε με τον νοσηλευτή να αρπάζει ένα μαχαίρι και να την απειλεί.
Στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον 54χρονο ο οποίος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Δικαστήριο. Ο ίδιος ζήτησε κι έλαβε αναβολή και η υπόθεση δικάστηκε σήμερα Πέμπτη. Το δικαστήριο αποφάσισε την καταδίκη του νοσηλευτή σε 10 μήνες φυλάκισης.
ΔΕΗ: Ανακοινώνει αύξηση 750 εκατ. ευρώ του μετοχικού κεφαλαίου
«Το έκανε από μεγάλη αγάπη» - Τι λέει ο πατέρας του δράστη μετά τη γυναικοκτονία στη Ρόδο
Δήμαρχος Συκεών στο ethnos.gr: Χρυσαυγίτες μέσα από τις φυλακές κινούν τα νήματα των αντιεμβολιαστών
Το αντίο του Τσίπρα στη Μέρκελ - Η εξομολόγηση και το δείπνο σε ψαροταβέρνα του Πειραιά
«Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



