Πωλήθηκε έναντι 2 εκατ. ευρώ η μπουτίκ του Γαβαλά στο Κολωνάκι
Στην Alpha Bank ανήκει πλέον η πρώην μπουτίκ του Γαβαλά στο Κολωνάκι έναντι 2,035 εκατ. ευρώ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η τράπεζα υπερθεμάτισε στον χθεσινό πλειστηριασμό του ακινήτου στην οδό Βουκουρεστίου 33, που ανήκε στον ιδρυτή της εταιρείας Lak Λάκη Γαβαλά.
Πρόκειται για τριώροφο νεοκλασικό, που εκποιήθηκε, χθες, προς 2,035 εκατ. ευρώ, όσο, δηλαδή, η τιμή εκκίνησης και περιλαμβάνει υπόγειο 86,25 τ.μ., ισόγειο, πρώτο και δεύτερο όροφο 184 τ.μ. ο καθένας και τρίτο όροφο 100 τ.μ.
Η τράπεζα ήταν η επισπεύδουσα του πλειστηριασμού, με το ακίνητο, λόγω της μέχρι πρότινος διαμόρφωσής του ως οίκος μόδας του Λ.Γαβαλά, αλλά και επειδή είναι διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο, να αποτελεί χαρακτηριστικό σημείο αναφοράς στην ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με όσα αναφέρει η έκθεση του δικαστικού επιμελητή.

Σημειώνεται ότι το κτήριο φέρνει προσημειώσεις και υποθήκες υπέρ τραπεζών και του Δημοσίου άνω των 60 εκατ. ευρώ.
Αυξήσεις στα... χαρτιά για τους μισθωτούς: «Λίγες δεκάδες ευρώ χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα»
Η διπλή στόχευση του Μητσοτάκη με την συνταγματική αναθεώρηση, το «στρίμωγμα» του ΠΑΣΟΚ για το άρθρο 16 και τα αποθεωτικά λόγια του Καραμανλή για τον Σαμαρά
Συντήρηση τρένων: ONEX και κορεατική τεχνογνωσία χτίζουν νέο βιομηχανικό hub στην Ελευσίνα
Με ποια στρατηγική θα φτάσει μέχρι τις επόμενες κάλπες η κυβέρνηση - Τι είπε ο Μητσοτάκης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




