Έκλεισε για μισή ώρα το τελωνείο των Ευζώνων
Νωρίτερα σημειώθηκε ένταση μεταξύ αγροτών και της αστυνομίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για περίπου μισή ώρα απέκλεισαν αγρότες από το Δήμο Παιονίας, άλλες περιοχές του νομού Κιλκίς, αλλά και το νομό Πέλλας, μαζί με μέλη των οικογενειών τους, το τελωνείο των Ευζώνων. Στο σημείο συγκλεντρώθηκαν περίπου 400-500 άτομα, τα οποία κρατούσαν ελληνικές σημαίες και έίχαν αναρτήσει πανό με συνθήματα εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Νωρίτερα, λίγο πριν τις 2:00 το μεσημέρι, είχε σημειωθεί έντονη αντιπαράθεση μεταξύ αγροτών και δυνάμεων της αστυνομίας, όταν οι πρώτοι συγκεντρώθηκαν σε κοντινή απόσταση από το τελωνείο και επιχείρησαν να το αποκλείσουν. Υπήρξαν διαπληκτισμοί και για αρκετή ώρα επικράτησε ένταση, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια.
Για αρκετή ώρα ήταν κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της οδού Θεσσαλονίκης - Ευζώνων λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από το τελωνείο.
Αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος όγκος των αγροτών έχει απομακρυνθεί από το τελωνείο των Ευζώνων. Έχει απομείνει μία μικρή ομάδα, η οποία προτίθεται να παραμείνει στο σημείο, μέχρι την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Πρόθεση των αγροτών είναι να κλείσουν και πάλι συμβολικά το τελωνείο, όση ώρα διαρκέσουν στη Βουλή η φηφοφορία και η καταμέτρηση.
Δημιούργησαν με AI νέους ιούς μέσα σε λίγες ώρες - Γιατί προβληματίζονται οι επιστήμονες
Σαν το τρομακτικό It: 15χρονο ντυμένος κλόουν μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ηλικιωμένο - Τον κατέγραψε κάμερα
«Πόλεμος» για τους χρόνους των δρομολογίων: Τα σωματεία απαντούν στις καταγγελίες, οι παρατάξεις περνούν στην αντεπίθεση
Κόλαφος ΟΟΣΑ: Στην τελευταία θέση η Ελλάδα για το πραγματικό διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



