Διαδηλωτής: «Έλληνες να χτυπάνε Έλληνες;» (vid)
Εκτεταμένη χρήση χημικών καταγγέλλουν οι διαδηλωτές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Γιατί ρε παιδιά; Γιατί τόσα χημικά; Τέσσερα παιδιά έχω», λέει ένας ηλικιωμένος που «έφαγε» πολλά χημικά από τους αστυνομικούς μπροστά από ξενοδοχείο επί της οδού Μητροπόλεως. Ο ηλικιωμένος βρέθηκε στο συλλαλητήριο για να διαμαρτυρηθεί για τη Μακεδονία και καταγγέλλει την εκτεταμένη χρήση χημικών από πλευράς των αστυνομικών δυνάμεων.
Την ίδια ώρα, είναι σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. στα στενά της πλατείας Συντάγματος. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να απωθήσουν τους διαδηλωτές ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει και αρκετές προσαγωγές.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



