Υπερπτήσεις τουρκικών F-16 πάνω από το Καστελόριζο
Ανεβαίνει εκ νέου το «θερμόμετρο» πάνω από το Αιγαίο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ζεύγος τουρκικών F-16 μπήκε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσεως στις 10:48 το πρωί και 10 λεπτά αργότερα πέταξε πάνω από το Καστελόριζο και τη Ρω στα 26.000 πόδια. Ο τουρκικός σχηματισμός εξήλθε του FIR Αθηνών στις 11:07 π.μ.
Στις 11:24 ο ίδιος σχηματισμός εισήλθε εκ νέου στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσεως και 2 λεπτά αργότερα πέταξε πάνω από τη Στρογγύλη, στα 22.000 πόδια. Τα τουρκικά F-16 εξήλθαν του FIR Αθηνών στις 11:33, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.
Σε όλες τις περιπτώσεις υπήρξε αναχαίτιση από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
Άμεση ανάλυση για ανασχηματισμό: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τις ευρείες αλλαγές και η επιχείρηση «καθαρά γαλάζια χέρια»
Τραμπ: Σε λίγο θα μπορούμε να ανοίξουμε το Ορμούζ, να πάρουμε το πετρέλαιο και να κερδίσουμε μια περιουσία
Παράνομη «φάρμα» στους Αμπελόκηπους: Τα κλουβιά, ο λαχανόκηπος και η τηλεοπτική εμφάνιση του γνωστού αρχιτέκτονα
Καβγάς Σδούκου-Σκουρλέτη στον «αέρα» του OPEN: «Την υπόθεση ξεσκέπασε η ΝΔ» - «Κάνετε τα πάντα για να μας γυρίσετε στη χρεωκοπία»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



