Κακοκαιρία Μπάλλος: Η απάντηση του δήμου Αθηναίων για πλημμύρα στον Κολωνό
Η έλλειψη κεντρικού αποχετευτικού δικτύου ευθύνεται για την λιμνοθάλασσα που σχηματίστηκε στον Κολωνό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η έλλειψη κεντρικού αποχετευτικού δικτύου ομβρίων της ΕΥΔΑΠ στην περιοχή του Κολωνού ευθύνεται για τα τεράστια προβλήματα πλημμυρών που σημειώθηκαν στην περιοχή από την κακοκαιρία Μπάλλος, σύμφωνα με τον δήμο Αθηναίων.
Σύμφωνα με τον δήμο, υπήρχε μια μελέτη από το 1998 για δημιουργία αποχετευτικού δικτύου στην περιοχή, η οποία δεν υλοποιήθηκε ποτέ γιατί εμπλέκονται πολλοί ( ΕΥΔΑΠ, Περιφέρεια Δήμος).
Για να γίνει επιτέλους κάποτε το έργο ο δήμος ανέλαβε την ευθύνη και την επικαιροποίηση της μελέτης, η οποία έχει ήδη γίνει. Σύμφωνα με τον δήμο, το έργο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει εντός του 2021.
Αυτή είναι μια συζήτηση που έχει γίνει και στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας και έχουν ενημερωθεί αναλυτικά οι παρατάξεις.
Κακοκαιρία Μπάλλος – Live χάρτης: Καταιγίδες στην Αττική – Η πρόγνωση για τις επόμενες ώρες
Κακοκαιρία Μπάλλος – Εύβοια: Βρέθηκε νεκρός ο 69χρονος κτηνοτρόφος
Χαλάνδρι: Συγκλονιστικές εικόνες από το μπαλκόνι της πολυώροφης πολυκατοικίας που έπεσε
Μετάλλαξη Δέλτα +: Μεταδίδεται 60 φορές πιο γρήγορα - Η διασπορά του επικίνδυνου στελέχους
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



