Εθνικός Δρυμός Σαμαριάς: Σκότωσαν θηλυκό κρι κρι
Άγνωστοι δράστες σκότωσαν ένα θηλυκό κρητικό αίγαγρο στη διάρκεια της νύχτας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Έναν θηλυκό κρητικό αίγαγρο (κρι κρι) σκότωσαν κατά τη διάρκεια της νύκτας άγνωστοι δράστες, εντός του Εθνικού Δρυμού Λευκών Ορέων (Σαμαριάς), όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Διεύθυνση Δασών Χανίων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το Σάββατο 30 Οκτωβρίου και ώρα 23.55 ο δασοφύλακας του φυλακίου στο Ξυλόσκαλο Ομαλού άκουσε πυροβολισμό πάνω από το δασικό φυλάκιο. Άμεσα κινητοποιήθηκε και διαπίστωσε ότι δυο άτομα με φακούς βρισκόταν πλησίον του φυλακίου αλλά με τις ενέργειες του δασοφύλακα τράπηκαν σε φυγή με ιδιωτικό όχημα.
Δυστυχώς, σε έλεγχο που έκανε ο δασοφύλακας αντίκρισε ένα αποτρόπαιο θέαμα, ένα θηλυκό κρητικό αίγαγρο σκοτωμένο εντός του Εθνικού Δρυμού».
Στην ανακοίνωση η Διεύθυνση Δασών χαρακτηρίζει την ενέργεια των δραστών, «πράξη νυχτερινής ανανδρίας από δειλούς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει που θεωρούν "μαγκιά" την θήρευση απαγορευμένων και αυστηρά προστατευομένων ζώων, ζώων που για την προστασία αυτών κηρύχτηκε η ευρύτερη περιοχή Εθνικός Δρυμός προσφέροντας σε όλη την κοινωνία της ΠΕ Χανιών. Πράξη άνανδρη που επαναλαμβάνεται μετά από δέκα έτη καθώς το 2011 βρέθηκαν τέσσερις σκοτωμένοι αίγαγροι εντός του Εθνικού Δρυμού». Η υπηρεσία σύμφωνα με την ανακοίνωση της θα προβεί σε πρωτόκολλο μήνυσης.
Κορονοϊός: Όλα τα σενάρια για νέα μέτρα - Τι λένε οι ειδικοί
Μόσιαλος κατά της ιδέας για SMS σε ανεμβολίαστους: «Θα έχει αντίθετο αποτέλεσμα»
Συντάξεις: Άνοιξε το Τaxis για τα αναδρομικά - Ο λογαριασμός από την εφορία
Τεκμήρια διαβίωσης: Επανέρχονται το 2022
Ξανά τουρκική φρεγάτα σε απόσταση αναπνοής από το Nautical Geo
Συντάντηση Ερντογάν - Μπάιντεν: Στο επίκεντρο Συρία, «πρέσβεις» και F-35
Απίστευτες εικόνες στην Καλλιθέα: Ανατροπή οχήματος στη Θησέως - Κλειστή μία λωρίδα
Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός, Μαριαλένα Κάρμπουρη - Η πορεία της στο θέατρο και τον κινηματογράφο
Περιστέρι: 41χρονη έριχνε δηλητήριο στο φαγητό του πρώην συζύγου της - Συνελήφθη με τους γονείς της
Στη Βουλή η αφίσα με τη ναζιστική σημαία στην Ακρόπολη - Η παρέμβαση Μενδώνη και οι ενστάσεις Κωνσταντοπούλου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



