Καιρός: Άστατος με βροχές και τοπικές καταιγίδες την Τρίτη 2 Νοεμβρίου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και βαθμιαία στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην υπόλοιπη χώρα, μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί νότιοι άνεμοι στα πελάγη, θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα κεντρικά και νότια.
Πιο αναλυτικά:
Για την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 προβλέπονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια τμήματα και βαθμιαία στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα το απόγευμα σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα στα ανατολικά και βόρεια τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 10 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 12 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (τοπικά στη Βόρεια Κρήτη έως τους 25 βαθμούς), 11 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και βαθμιαία μέτριοι 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Βόρειο Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση μετά το απόγευμα.
Νεφώσεις με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με βελτίωση μετά το μεσημέρι και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
Λήγει η προθεσμία του Τραμπ για το Ιράν: Παράταση ή νέα σύγκρουση - Τα σενάρια που έχει στο τραπέζι
Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ακρωτηριασμό του 5χρονου σε Νηπιαγωγείο του Ευόσμου - Πώς συνέβη
Δυναμικό παρών στην εργατική Πρωτομαγιά: Λουλούδια και συνθήματα από τους διαδηλωτές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα
Νέο περιστατικό με οδηγούς στο κέντρο της Αθήνας: 58χρονος επιτέθηκε σε 38χρονο με γαλλικό κλειδί
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



