Novartis: Έφεση κατά του βουλεύματος για απαλλαγή Μανιαδάκη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ρεπορτάζ: Σοφία Φασουλάκη
Σε έφεση κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, οποίο άνοιξε τον δρόμο για την απαλλαγή του Νίκου Μανιαδάκη, προχώρηση η Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας.
Ο καθηγητής Νίκος Μανιαδάκης, κατηγορείτο για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας, κατηγορία που τού απαγγέλθηκε στο πλαίσιο της έρευνας για τη Novartis. Μετά από την εξέλιξη αυτή, δικαστικό συμβούλιο θα εξετάσει από την αρχή την υπόθεση και την εμπλοκή του κ. Μανιαδάκη και θα αποφανθεί για την ποινική του μεταχείριση.
Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μανιαδάκης, ήταν ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση της Novartis, ωστόσο αργότερα η εισαγγελική αρχή τον κατέστησε κατηγορούμενο για χρηματισμό, χάνοντας έτσι την προστασία του.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



