Novartis: Έφεση κατά του βουλεύματος για απαλλαγή Μανιαδάκη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ρεπορτάζ: Σοφία Φασουλάκη
Σε έφεση κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, οποίο άνοιξε τον δρόμο για την απαλλαγή του Νίκου Μανιαδάκη, προχώρηση η Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας.
Ο καθηγητής Νίκος Μανιαδάκης, κατηγορείτο για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας, κατηγορία που τού απαγγέλθηκε στο πλαίσιο της έρευνας για τη Novartis. Μετά από την εξέλιξη αυτή, δικαστικό συμβούλιο θα εξετάσει από την αρχή την υπόθεση και την εμπλοκή του κ. Μανιαδάκη και θα αποφανθεί για την ποινική του μεταχείριση.
Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μανιαδάκης, ήταν ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση της Novartis, ωστόσο αργότερα η εισαγγελική αρχή τον κατέστησε κατηγορούμενο για χρηματισμό, χάνοντας έτσι την προστασία του.
Η καθυστερημένη διάψευση του Μαξίμου για τους Καραμανλή και Σαμαρά, η Βούλτεψη που τάχθηκε υπέρ της επίθεσης στο Ιράν και ο Σάντσεθ που ταλαιπωρεί το ΠΑΣΟΚ
Η ΕΕ δεν θέλει να συρθεί στον πόλεμο… μπορεί όμως να κάνει αλλιώς;
Νέα μέτρα στο τραπέζι μετά την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Τι εξετάζει η κυβέρνηση στο πεδίο της οικονομίας
Σε ακρόαση, 17 μήνες μετά, ΟΣΕ και Hellenic Train για τον Προαστιακό που μπήκε στη γραμμή του Μετρό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




