Ενότητες στο άρθρο: 📌 Και δεύτερη έγκυος με κορονοϊό στο Ιπποκράτειο - Διασωληνωμένο το βρέφος
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Κατέληξε έγκυος με κορονοϊό - Σώθηκε το βρέφος
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου μιας 38χρονης εγκύου από την Κατερίνη η οποία νοσηλευόταν με κορονοϊό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης από τις 28 Σεπτεμβρίου και δεν είχε εμβολιαστεί. Οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το βρέφος παίρνοντάς το με καισαρική.
Η άτυχη γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο Κατερίνης στις 28 Σεπτεμβρίου και εξαιτίας της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας της μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη. Δύο μέρες αργότερα, της γυναίκας έγινε καισαρική, με το μωρό να νοσηλεύεται για λίγο στη Μονάδα Νεογνών. Μετά την καισαρική η 38χρονη διασωληνώθηκε, ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα, δεν τα κατάφερε και κατέληξε.
Και δεύτερη έγκυος με κορονοϊό στο Ιπποκράτειο - Διασωληνωμένο το βρέφος
Στο Ιπποκράτειο νοσηλεύεται άλλη μία 35χρονη η οποία ήταν έγκυος, ανεμβολίαστη και γέννησε με καισαρική. Το μωρό, αρχικά είχε διασωληνωθεί, αλλά πλέον είναι καλά στην υγεία του.
Διαβάστε ακόμη
Ο ανασχηματισμός που έρχεται, η γκρίνια των στρατιωτικών για τα σχέδια Δένδια και τα κίνητρα της «φράξιας» Άδωνι - Πλεύρη
Σε έξαρση η γρίπη: Ποιους «χτυπά» το στέλεχος Κ – Τι πρέπει να προσέχουμε, ποιοι κινδυνεύουν
Πρόωρες κάλπες στο μικροσκόπιο, αλλά ο Μητσοτάκης «καρφωμένος» στην άνοιξη του 2027
Ποιες φοιτητικές εστίες θα «ανανεωθούν» με νέο εξοπλισμό - Στα 4,1 εκατ. ευρώ ανέρχεται το ποσό που θα διατεθεί
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




