Θεσσαλονίκη - Ληστεία μετά φόνου σε ψιλικατζίδικο: Ντοκουμέντο δείχνει ότι ο δράστης είχε συνεργό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνεργό φέρεται πως είχε ο δράστης της ληστείας μετά φόνου που σημειώθηκε στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα του Σαββάτου. Όπως φαίνεται σε οπτικό ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας το οποίο εξασφάλισε το OPEN, ο δράστης του εγκλήματος περπατούσε με ακόμα ένα άτομο λίγο πριν φτάσει στον τόπο του εγκλήματος, ενώ και οι δύο είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.
Ο δράστης της επίθεση στο αριστερό του χέρι κρατούσε στρώμα και στο άλλο μια σακούλα, πιθανότατα για να κρύβει το όπλο του, με το οποίο λίγο αργότερα θα σκότωνε τον υπάλληλο του καταστήματος ψιλικών ειδών.
Πώς έγινε η ληστεία μετά φόνου σε ψιλικατζίδικο
Οι δύο άντρες στις 3:48 τα ξημερώματα του Σαββάτου κατέβηκαν μαζί την οδό Τριπτολέμου και ο ένας έστριψε δεξιά στη γρηγορίου Λαμπράκη για να διαπράξει τη ληστεία στο κατάστημα με τα ψιλικά . Ο άλλος συνέχισε ευθεία τον δρόμο του. Ένα λεπτό αργότερα και αφότου είχε διαπράξει τη δολοφονία του εργαζόμενου ακολούθησε τον ίδιο δρόμο με τον συνεργό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φορούσε γάντια ενώ μέσα στο μαγαζί, άφησε το στρώμα με το οποίο έκρυβε το όπλο αλλά μια χάρτινη σακούλα. Εικάζεται ακόμα ότι εκτός από τα χτυπήματα με τη λαβή στο κεφάλι, ο υπάλληλος ενδέχεται να δέχθηκε και πυροβολισμό, καθώς στον χώρο βρέθηκε και κάλυκας.
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



