Κορονοϊός: Πέθανε 22χρονος με υποκείμενα νοσήματα – Δεν είχε κάνει το εμβόλιο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πέθανε 22χρονος που νοσηλευόταν με κορονοϊό στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. Ο 22χρονος, δεν είχε κάνει το εμβόλιο, ενώ είχε υποκείμενα νοσήματα.
Κορονοϊός: Πέθανε 22χρονος με υποκείμενα νοσήματα - Νοσηλεύονταν σε απλή κλίνη
Σύμφωνα με το thestival.gr, νοσηλεύονταν σε απλή κλίνη δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ενώ είχε υποκείμενα νοσήματα με παροχή οξυγόνου, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και κατέληξε χθες, Τετάρτη από επιπλοκές της νοσου.
Στη ΜΕΘ του «Παπαγεωργίου» η πίεση παραμένει, καθώς είναι πλήρεις και οι 18 κλίνες και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ3, τρεις διασωληνωμένοι ασθενείς βρίσκονται εκτός ΜΕΘ.
Σημειώνεται ότι ασθενής με κορονοϊό που ήταν διασωληνωμένος σε κρεβάτι εκτός ΜΕΘ στο Λαϊκό Νοσοκομείο στην Αθήνα πέθανε κατά τη διάρκεια της εφημερίας, χωρίς να προλάβει να μπει στην εντατική.
Αποτροπιασμός από τα νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία της Βασιλικής: Την κακοποιούσε επί χρόνια - Τα ηχητικά στα χέρια των Αρχών
Τι συμβαίνει στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου; Όγδοος νεκρός σε λιγότερο από δύο μήνες
Ρουμανία: Έκρηξη θαλάσσιου drone στο λιμάνι της Κωνστάντζα
Ιατρικό ορόσημο: Το πρώτο εμβόλιο που φτιάχτηκε αποκλειστικά από τεχνητή νοημοσύνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



