Βατόπουλος: Τηλεργασία και μείωση πληρότητας σε εστίαση και θέατρα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την άμεση επιβολή αυστηρότερων μέτρων τα οποία ενδεχομένως να επιτρέψουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στους πολίτες κατά τα Χριστούγεννα πρότεινε ο καθηγητής Μικροβιολογίας της Δημόσιας Υγείας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αλκιβιάδης Βατόπουλος.
«Από υγειονομικής πλευράς ίσως πρέπει να προσχωρήσουμε σε κάποια παραπάνω μέτρα», τόνισε στον ΣΚΑΙ, ο καθηγητής ενώ ύστερα συμπλήρωσε πως αν αυτά τα μέτρα ληφθούν σύντομα, τότε οι πολίτες θα μπορούν να κινούνται με μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στις γιορτές.
Συγκεκριμένα για τους χώρους εστίασης και τους κινηματογράφους δήλωσε πως θα μπορούσαν να λειτουργούν με 80% πληρότητα αντί για 100% , σημειώνοντας παράλληλα πως θα μπορούσε να επιστρέψει με κάποιο τρόπο και η τηλεργασία.
Ερωτηθείς για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να επιβληθούν ακόμα και οριζόντια μέτρα, απάντησε πως κατά τη γνώμη του δεν πρέπει να αποκλείεται κανένα σενάριο.
Στάθηκε δε και στην αποδοχή των μέτρων από τον γενικό πληθυσμό, καθώς όπως ανέφερε, «αν δεν έχουμε την κοινωνία με το μέρος μας δεν μπορούν να επιβληθούν μέτρα».
Ένταση και χημικά στην Πάτρα: Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στη γέφυρα του Ρίου – Έκοψαν την κυκλοφορία με κλούβες
Κρεμλίνο: Οι θέσεις του Τραμπ για το Ουκρανικό συμπίπτουν με τις δικές μας
Απίστευτο περιστατικό στην Αμαλιάδα: Μαθητής γυμνασίου εκβίαζε 12χρονο συμμαθητή του – Του απέσπασε πάνω από 8.000 ευρώ
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



