Λέσβος: Πέθανε πιστός από κορονοϊό – Κόλλησε από ιερέα που κοινωνούσε ενώ ήταν θετικός
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πέθανε ένας από τους 27 πιστούς που κόλλησαν κορονοϊό από ιερέα που κοινωνούσε, ενώ είχε βρεθεί θετικός στον ιό.
Ο πιστός, που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό στα 79 του, είχε διατελέσει πρόεδρος της κοινότητας Μυχούς μέχρι πριν λίγα χρόνια. Μάλιστα, δεν ήταν ο ίδιος που είχε πάει στην εκκλησία αλλά η σύζυγός του, η οποία κόλλησε τον ιό και τον μετέδωσε στον σύζυγό της, ο οποίος και δεν τα κατάφερε, όπως αναφέρθηκε στον ΑΝΤ1.
Αρνητής της πανδημίας ο ιερέας
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας είναι αρνητής των εμβολιασμών και της μάσκας και παρακινούσε, μάλιστα, τους πιστούς να μην εμβολιάζονται.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, μερικές εβδομάδες πριν, ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης Ιάκωβος, έδωσε μία εβδομάδα διορία στους ανεμβολίαστους κληρικούς να εμβολιαστούν, διαφορετικά θα τεθούν σε αργία.
Νέα κίνητρα για να στελεχώσουν οι γιατροί τα νησιά και τις άγονες περιοχές - Οι κενές θέσεις και τα αγκάθια
Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - Καραμανλή
Η μοναξιά του σχοινοβάτη: Η ΕΕ ισορροπεί ανάμεσα σε Τραμπ και Ουκρανικό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




