Κόρινθος: Σύλληψη τριών σωφρονιστικών υπαλλήλων για συνέργεια στην απόδραση 45χρονου ποινικού
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τρεις σωφρονιστικούς υπάλληλους των φυλακών προσήγαγαν οι άντρες της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ στην Κόρινθο, για την υπόθεση απόδρασης 45χρονου ποινικού κρατούμενου την Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου. Οι σωφρονιστικοί κατηγορούνται ότι υποβοήθησαν τον κακοποιό να δραπετεύσει έναντι αμοιβής δεκάδων χιλιάδων ευρώ.
Η δικογραφία σχηματίσθηκε και μετά από κατάθεση του 45χρονου που εντοπίστηκε, τέσσερις μέρες μετά την απόδραση, και συνελήφθη. Σε πρώτη φάση η εικόνα που είχε δοθεί ήταν ότι η απόδραση του ποινικού οφειλόταν σε απροσεξία από μέρους των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Οι ίδιοι οι υπάλληλοι των φυλακών υποστηρίζουν ότι δεν έχουν προβεί σε καμία παράνομη ενέργεια και ότι οι κατηγορίες είναι ανυπόστατες.
Η ανακοίνωση της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων
Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν σήμερα, Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, δυνάμει ενταλμάτων, τρεις (3) σωφρονιστικοί υπάλληλοι Καταστήματος Κράτησης της Πελοποννήσου, για «δωροληψία υπαλλήλου».
Όπως προέκυψε από την έρευνα παρείχαν συνδρομή, έναντι αμοιβής, σε απόδραση κρατουμένου.
«Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
«Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



