ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού σε Μέγαρα - Ρεβυθούσα και ΕΛΠΕ Ελευσίνας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής του νερού στο Δήμο Μεγάρων και συγκεκριμένα στις περιοχές Πόλη Μεγάρων, Νέα Πέραμο, Βλυχάδα, Νεράκι, Λουτρόπυργο, στη νήσο Ρεβυθούσα (εγκαταστάσεις φυσικού αερίου) και στις εγκαταστάσεις ΕΛΠΕ Ελευσίνας (ΠΕΤΡΟΛΑ), ανακοίνωσε η ΕΥΔΑΠ.
Σύμφωνα με την εταιρία, η διακοπή οφείλεται στη διενέργεια απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης και θα διαρκέσει από τις 8.00 το βράδυ της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου έως τις 8.00 το πρωί της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου.
Η ΕΥΔΑΠ επισημαίνει ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.
Διαβάστε ακόμη
Ο συμβιβασμός ανάμεσα στα μπλόκα και την κυβέρνηση, η φανερή αντιπάθεια του Άδωνι για τον Δένδια και το «ok» του Μαξίμου στις συναντήσεις του Τασούλα
Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο «ραντεβού» με τους αγρότες στο Μαξίμου - Τι θα περιλαμβάνει το «μενού» της συζήτησης
Φρεγάτα «Κίμων»: Πόσο και σε ποιους τομείς ενισχύει την επιχειρησιακή και διπλωματική ισχύ της Ελλάδας
Η Γροιλανδία κρίνει το μέλλον του ΝΑΤΟ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




