ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού σε Μέγαρα - Ρεβυθούσα και ΕΛΠΕ Ελευσίνας
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής του νερού στο Δήμο Μεγάρων και συγκεκριμένα στις περιοχές Πόλη Μεγάρων, Νέα Πέραμο, Βλυχάδα, Νεράκι, Λουτρόπυργο, στη νήσο Ρεβυθούσα (εγκαταστάσεις φυσικού αερίου) και στις εγκαταστάσεις ΕΛΠΕ Ελευσίνας (ΠΕΤΡΟΛΑ), ανακοίνωσε η ΕΥΔΑΠ.
Σύμφωνα με την εταιρία, η διακοπή οφείλεται στη διενέργεια απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης και θα διαρκέσει από τις 8.00 το βράδυ της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου έως τις 8.00 το πρωί της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου.
Η ΕΥΔΑΠ επισημαίνει ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.
Διαβάστε ακόμη
Ο Ζελένσκι «δείχνει» δημοψήφισμα για το εδαφικό της Ουκρανίας: «Ο λαός πρέπει να έχει λόγο»
«Μην σκίσετε κανένα καλσόν»: Ένταση μεταξύ Κωνσταντοπούλου-Συρεγγέλα στην Εξεταστική
Οι πρώτες δηλώσεις Πιερρακάκη: «Οι παλιοί διχασμοί μεταξύ βορρά-νότου ανατράπηκαν»
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Χατζηδάκη-Τσιάρα με αγρότες: Δεσμεύσεις αλλά και φόβος προστίμων από τις Βρυξέλλες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



