Εύβοια: Νεκρή γυναίκα από φωτιά σε κοντέινερ - Στο νοσοκομείο σύζυγος και γιος
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Φωτιά ξέσπασε σε κοντέινερ που βρισκόταν μέσα σε πτηνοτροφικές εγκαταστάσεις της εταιρείας «Κελαϊδίτης» στον Πισσώνα Ευβοίας με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο μια γυναίκα. Σύμφωνα με το evima.gr, η φωτιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης και μέσα στο κοντέινερ κατοικούσαν εργάτες ινδικής καταγωγής.
Πυροσβεστικές δυνάμεις έσπευσαν άμεσα στο σημείο, όπου εντόπισαν την γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της. Σύμφωνα με πληροφορίες έφερε εγκαύματα στα πόδια και πιθανότατα ο θάνατος της να προήλθε από αναθυμιάσεις.
Η γυναίκα τα τελευταία χρόνια ζούσε εκεί με το σύζυγό της και το γιο της, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με εγκαύματα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Διαβάστε ακόμη
Ένας άλλος Φάμελλος: Πήρε το μικρόφωνο στην κοπή πίτας του ΣΥΡΙΖΑ και έγινε viral!
Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: Στους 39 οι νεκροί, πάνω από 150 οι τραυματίες - «Πολύ παράξενο δυστύχημα»
Επιστολή Τραμπ στον Νορβηγό πρωθυπουργό: «Δεν είμαι υποχρεωμένος να σκέφτομαι με όρους ειρήνης...»
Καρυστιανού για αμβλώσεις: Είναι θέμα δημόσιας διαβούλευσης - Για μένα υπάρχει ηθικό θέμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



