Γλυκά Νερά: Άδεια από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ζήτησε Βρετανός παραγωγός για να γυρίσει ντοκιμαντέρ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα διεθνή ΜΜΕ δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1, παραγωγός τηλεοπτικής εταιρείας από το Λονδίνο (υπενθυμίζουμε ότι η 20χρονη είχε βρετανική υπηκοότητα) επικοινώνησε με τον δικηγόρο του πιλότου και του ζήτησε να έρθει σε επαφή με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, για να του παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα για την παραγωγή με θέμα τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.
Η απάντηση ήρθε μέσω του δικηγόρου του Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη: «Ο εντολέας μου δεν επιθυμεί να συναινέσει στην παραγωγή ταινίας ή ντοκιμαντέρ για την τραγική αυτή υπόθεση. Είναι αρνητικός» δήλωσε. Ενδιαφέρον έχουν δείξει επίσης τόσο το BBC όσο και το Βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4.
Η κλήση στο 100 και ο δεύτερος πυροβολισμός στον Χολαργό - Τα κρίσιμα λεπτά πριν βρεθεί τραυματισμένη η 53χρονη
Γυναικοκτονία στους Αμπελόκηπους: Σοκάρει η κατάθεση του δράστη - «Τη χτύπησα με σφυρί και την έκρυψα στο πατάρι»
Αρρωστημένη υπόθεση στη Γαλλία: Την έβαζε να πίνει ούρα και να τη βιάζουν άντρες - «Σταμάτησα να μετράω στους 487»
Σπάνια στιγμή: Μετεωρίτης «σβήνει» πέφτοντας σε ηφαίστειο που εκρήγνυται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



