Κορονοϊός: 62χρονος περίμενε 8 ώρες στο φορείο και πέθανε εκτός ΜΕΘ - Σοβαρή καταγγελία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εκτός ΜΕΘ κατέληξε τελικά ένας 62χρονος άνδρας με κορονοϊό ο οποίος, όπως καταγγέλλουν οι δικοί του, περίμενε οκτώ ώρες στο φορείο μέχρι να οδηγηθεί σε κρεβάτι.
Ο δικηγόρος και ξάδερφος του, Νίκος Διαλυνάς μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV ανέφερε: «Ο ξάδελφός μου φιλοξενούνταν σε κέντρο αποκατάστασης Θεσσαλονίκης, είχε εμβολιαστεί και με την τρίτη δόση. Στις 23/11 μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο λόγω covid. Είχαν προσβληθεί 25 άτομα, υπερήλικες. Από τους 12 οι 3 εισήχθησαν στο τμήμα covid και μετά οι 5 στη ΜΕΘ».
«Η κατάστασή του ήταν οικτρή. Είχε 15 αιματοκρίτη και στη μέση και γλουτούς κατακλίσεις 4ου βαθμού. Με ειδοποίησε ο γιατρός και μου είπε ότι η κατάσταση αυτή είναι τραγική, μας έφεραν έναν άνθρωπο με σκλήρυνση κατά πλάκας που βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση. Μέσα σε πέντε μέρες πέθανε. Έκανα μηνυτήρια αναφορά. Δεν είναι η αδιαφορία των γιατρών, είναι η απειρία που γίνονται λάθη».
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



