Καλάβρυτα: Πλημμύρισε το Κενοτάφιο του μνημείου του Ολοκαυτώματος - Κινδύνευσε οικογένεια
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δύο ημέρες πριν συμπληρωθούν 78 χρόνια από την αποφράδα ημέρα της σφαγής των Καλαβρύτων από τις κατοχικές δυνάμεις των Ναζί το μνημείο του Ολοκαυτώματος έπαθε σημαντικές ζημιές από την κακοκαιρία.
Από τις έντονες βροχοπτώσεις πλημμύρισε το Κενοτάφιο στο Μνημείο της Εκτέλεσης στα Καλάβρυτα.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία και τα συνεργεία του Δήμου Καλαβρύτων επιχείρησαν όλη μέρα σήμερα με αντλία για την απάντληση των υδάτων από τον ιερό χώρο μνήμης.
Οι ζημιές στις γύρω περιοχές είναι σημαντικές από το πέρασμα της κακοκαιρίας, ενώ έχει κλείσει ο δρόμος προς το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.
Σύμφωνα με το kalavrytanews.com στον δρόμο από Καλάβρυτα προς Χιονοδρομικό - Κλειτορία λίγο πριν τον "Πένταρχο" το ένα ρεύμα του δρόμου έχει κλείσει από κατολίσθιση φερτών υλικών.
Eπιχείρηση για να σωθεί οικογένεια
Νωρίτερα στα Δουμενά Καλαβρύτων έγινε επιχείρηση διάσωσης μιας τετραμελούς οικογένειας.
Τα τέσσερα άτομα επέβαιναν σε ΙΧ επιβατικό όχημα που ακινητοποιήθηκε λόγω των υδάτων και των φερτών υλικών που είχαν σκεπάσει το οδόστρωμα.
Κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων και άμεσα δυο οχήματα με 4 Πυροσβέστες, έφτασαν στο σημείο και με ασφάλεια μεταφέρουν με ασφάλεια στα Καλάβρυτα και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας.
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




