Μενίδι: Κρατούσε όμηρο και απειλούσε να σκοτώσει τη μητέρα του - Τραυμάτισε με μαχαίρι αστυνομικό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα περιστατικό θρίλερ σημειώθηκε στο Μενίδι το βράδυ της Κυριακής, με πρωταγωνιστή έναν άνδρα που κρατούσε όμηρο τη μητέρα του.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα όταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο OPEN, όταν γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, ότι ένας άνδρας με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα κρατά όμηρο μέσα στο σπίτι του τη μητέρα του, απειλεί ότι θα τη σκοτώσει και δεν την αφήνει να φύγει.
Άμεσα στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ανάμεσά τους η ομάδα ΟΠΚΕ καθώς επίσης και διαπραγματευτές. Ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με το συγκεκριμένο άτομο, κατάφεραν να πείσουν το άτομο να αφήσει τη μητέρα του και τη ώρα που απεγκλωβίστηκε η γυναίκα, ένας αστυνομικός μπήκε στο διαμέρισμα και μαχαιρώθηκε από τον δράση. Ο αστυνομικός φέρει δύο τραύματα, αλλά ευτυχώς τα τραύματά του δεν είναι σοβαρά.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άνδρα και έχει μεταφερθεί σε αστυνομικό τμήμα.
«Ήταν σε σακούλα το πτώμα, μύριζε περίεργα»: Οι πρώτες μαρτυρίες για τη σορό στον Άγιο Παντελεήμονα
Ξυπόλητος και με στολή αρχαίου πολεμιστή: Ποιος είναι ο 75χρονος που τερμάτισε τελευταίος στον Μαραθώνιο
Κτηνοτρόφοι με τα παιδιά τους πήραν τη θέση των επισήμων στην παρέλαση στη Μυτιλήνη
Μπορεί ένας φανταστικός φίλος να σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερος άνθρωπος; Τι λέει η επιστήμη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



