Καιρός: Κρύο και χιόνια - Εικόνες από την Πάρνηθα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ξεκίνησε να το... στρώνει στην Πάρνηθα καθώς η πυκνή χιονόπτωση ξεκίνησε να δίνει τα πρώτα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Σε βίντεο από το καταφύγιο Μπάφι στην Πάρνηθα που δημοσιεύει το Forecastweather Greece στο Facebook φαίνεται πως ήδη το έχει στρώσει δημιουργώντας ένα πανέμορφο και άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Όπως αναφέρει η σελίδα τις επόμενες ώρες αναμένονται νέες πυκνές χιονοπτώσεις στην περιοχή.
«Αν έχετε σκοπό να ανεβείτε στην Πάρνηθα να έχετε αλυσίδες ή χιονολαστιχα. Ο καιρός σε 3 ώρες θα παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση. Υπάρχει πιθανότητα και να αποκλειστείτε», προειδοποιεί η σελίδα.
Άστατος ο καιρός την Τρίτη
Βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα παρατηρούνται σήμερα το πρωί στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, οι οποίες θα εξασθενήσουν σταδιακά μετά το μεσημέρι, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Οι τοπικές βροχές και οι χιονοπτώσεις στα ορεινά, κυρίως πάνω από τα 1.000 μέτρα υψόμετρο που επίσης σημειώνονται στην Αν. Θεσσαλία, στην Αν. Στερεά και στα νησιά του Αιγαίου, θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια της Τρίτης και κατά διαστήματα στα κεντρικά τα φαινόμενα θα είναι έντονα (ιδίως σε Αν. Θεσσαλία και Εύβοια).
Δεν αποκλείεται η εκδήλωση καταιγίδων στο Αιγαίο, ενώ οι άνεμοι θα ενισχυθούν περαιτέρω και θα φτάσουν τα 7 μποφόρ από βόρειες διευθύνσεις.
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



