Τραγωδία στο Καματερό: Νεκρά παιδιά 12 και 13 ετών έπειτα από φωτιά σε διαμέρισμα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Τραγωδία στο Καματερό έπειτα από φωτιά σε διώροφο σπίτι. Κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρά δύο παιδιά 12 και 13 ετών, ενώ ένα δίχρονο παιδί υπέστη εγκαύματα. Και τα τρία είναι αγόρια.
Το δίχρονο αγοράκι μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για πολύτεκνη οικογένεια Ρομά.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής στο Twitter δύο σοροί ανήλικων εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε δώμα διώροφης οικίας, επί της οδού Ιθάκης στο Καματερό Αττικής. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Διαβάστε ακόμη
Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία: Τα προσχέδια και το σενάριο ανταλλαγής του Ντονμπάς με αντάλλαγμα 800 δισ.
Τέμπη: Εξελίξεις στη δίκη για τα χαμένα βίντεο - «Η Interstar ομολόγησε ότι έγιναν διαγραφές»
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



