ΠΟΕΔΗΝ: Από όσα είπαμε για τις ΜΕΘ δεν παίρνουμε ούτε γράμμα πίσω
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στον Άρειο Πάγο βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ο οποίος θα καταθέσει αναφορά σχετικά με την κατάσταση στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ.
Πριν από μια εβδομάδα, ο κύριος Γιαννάκος είχε μιλήσει για «ΜΕΘ VIP».
Έξω από τον Άρειο Πάγο ο κ. Γιαννάκος δήλωσε - μεταξύ άλλων - πως: «Ήρθαμε να καταθέσουμε αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την κατάσταση στις ΜΕΘ. Από όσα έχουμε πει δεν παίρνουμε ούτε γράμμα πίσω και θα τα αποδείξουμε με μαρτυρικές καταθέσεις δεκάδων ιατρών μεταξύ των οποίων βρίσκεται εδώ και η πρόεδρος της Ομοσπονδίας των νοσοκομειακών γιατρών. Δε φοβόμαστε απολύτως τίποτα. Το υγειονομικό προσωπικό προσβάλλεται από τις πολιτικές που ασκούνται που βρίσκονται νυχθημερόν στα νοσοκομεία χωρίς να αναγνωρίζεται η προσπάθειά τους, που κάνουν ό,τι μπορούν να σώζουν ανθρώπινες ζωές τσακισμένοι από την κούραση.
Τι συμβαίνει με Τραμπ και Νετανιάχου: Ο εκνευρισμός για τις επιθέσεις σε ιρανικά κοιτάσματα και το μεγάλο διακύβευμα των ΗΠΑ
Δημοσκόπηση MRB για OPEN: 7 στους 10 καλούν τον Μητσοτάκη να κρατήσει ουδέτερη στάση στον πόλεμο - Άλμα της ΝΔ στο 31,1%
Πατήσια: Τον πυροβόλησαν επτά φορές επειδή τους «έδωσε» για ναρκωτικά - Πώς εξιχνιάστηκε η άγρια επίθεση
Άνδρας σε αμόκ έκανε «γυαλιά καρφιά» μουσείο γυαλιού - Στα 240.000 δολάρια ανέρχονται οι ζημιές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



