Γλυκά Νερά: Δε θα προσβάλει το βούλευμα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίηση ζώου, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος αλλά και για δυο πλημμελήματα που αφορούν στην ψευδή καταγγελία, επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και την ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση, θα καθίσει ο καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.
Ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών δεν σκοπεύει να προσβάλει το βούλευμα, δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης στον ΑΝΤ1.
«Με τα στοιχεία που θα προσκομίσουμε, με τα στοιχεία τα οποία θα ελεγχθούν και από τους δικαστές, θεωρώ ότι όσο μπορέσουμε θα υπερασπιστούμε και τη θέση του κατηγορουμένου, η οποία είναι σαφής και προανακριτικά και ανακριτικά, συν με αυτά που θα προσθέσουμε και στη διάρκεια της δίκης» είπε ο κ. Παπαϊωαννίδης.
«Αυτό το οποίο θέλουμε να αποδείξουμε είναι ότι δεν υπήρχε κανένας σχεδιασμός. Αυτό το οποίο έγινε αφορούσε εκείνη τη μοιραία νύχτα και τίποτα περισσότερο», υπογράμμισε.
Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



