Χαλκιδική: Παπάς πιστολέρο «τα έβαλε» με ληστές
Απόπειρα ληστείας με πυροβολισμούς σε σπίτι ιερέα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Παπάς… πιστολέρο πιάστηκε στα χέρια με ληστές οι οποίοι άνοιξαν το σπίτι του τα ξημερώματα της Τετάρτης (30.01) στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής και αυτοτραυματίστηκε στο πόδι από το κυνηγετικό του όπλο. Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι του 34χρονου ιερέα λίγο μετά τις 2:30 τα μεσάνυχτα και ενώ ο ιερέας κοιμόταν.
Ληστές και παππάς γρήγορα πιάστηκαν στα χέρια με τον τελευταίο να βγάζει το κυνηγετικό του όπλο για να τους απωθήσει με αποτέλεσμα τον αυτοτραυματισμό του στο πόδι. Σύμφωνα με τις αρχές ο παπάς κατείχε νόμιμα το κυνηγετικό του όπλο.
Λίγα λεπτά μετά την συμπλοκή οι δράστες τράπηκαν σε φυγή χωρίς να πάρουν κάτι από το διαμέρισμα του ιερέα. Ο ιερέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Πριν περίπου από ένα μήνα ο ίδιος ιερέας έπεσε θύμα ληστείας έξω από το σπίτι του, όπου άγνωστοι τον χτύπησαν και του αφαίρεσαν 1.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 6.000 ευρώ
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργούν οι αρχές.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Πώς οδηγήθηκαν στα άκρα οι σχέσεις Τραμπ και Ζελένσκι - Το χρονικό της ρήξης
Θάνατος Μαζωνάκη: Το μήνυμα-φωτιά της Γάκα στην αναισθησιολόγο για τη μιδαζολάμη
«Μια μέρα, όλοι εμείς που βρισκόμαστε εδώ θα πεθάνουμε»: Τα τελευταία λόγια του ιερέα που καταπλακώθηκε από σταυρό
«Μικρές διαστημικές πατάτες»: Γιατί είναι σημαντική η νέα αποστολή εξερεύνησης των δορυφόρων του Άρη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



