Κορονοϊός - Πάτρα: Τι λέει ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου για τους 8 νεκρούς ηλικιωμένους
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αναπάντητα ερωτήματα προκαλεί ο θάνατος οκτώ ηλικιωμένων από κορονοϊό σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στην Πάτρα, επτά από τους οποίους είναι ανεμβολίαστοι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, έπειτα από επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη του ιδρύματος, όσον αφορά στους ανεμβολίαστους τρόφιμους του γηροκομείου, η διεύθυνση υποστηρίζει ότι αυτό είχε γίνει είτε έπειτα από αποφάσεις γιατρών, λόγω προβλημάτων που ίσως είχαν οι ηλικιωμένοι, είτε επειδή οι συγγενείς τους δεν συμφωνούσαν. Για τους εργαζόμενους, από τους οποίους περίπου το 1/3 ήταν ανεμβολίαστοι, ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει ότι είναι σε αναστολή.
Συγγενής ηλικιωμένης: Ελλιπής η ενημέρωση από το γηροκομείο
Ο γιος ηλικιωμένης που κατέληξε πριν από λίγες ημέρες στο γηροκομείο της Πάτρας, μιλώντας στο Mega καταγγέλλει ότι υπήρχαν και αρνητές ανάμεσα στους εργαζόμενους. «Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού είναι εμβολιασμένοι. Όμως δεν ήταν όλοι. Ήταν κάποιοι αρνητές. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ευθύνονται αυτοί», ανέφερε ο γιος μίας ηλικιωμένης.
Τις τελευταίες ημέρες όπως λέει στο Mega η ενημέρωση από το γηροκομείο στους συγγενείς ήταν ελλιπής. «Δεν είχαμε νέα της. Δεν ήταν εμβολιασμένη όχι δυστυχώς, δεν σήκωναν το τηλέφωνο» υποστηρίζει.
Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει
«Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις
Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




